Pe cine mai interesează cărțile și cultura!?

De ce lumea nu mai citește cărți? De ce lumea nu mai citește blog-uri despre cărți, poezii? De ce o pagină de facebook despre cultură nu are succesul pe care ar trebui să-l aibă? De ce cultura, poezia, cărțile nu mai atrag oamenii? … Articolul complet poate fi citit pe noul meu blog, dând click aici.

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Pe cine mai interesează cărțile și cultura!?&8221;

  1. Pentru ca in loc sa citesti o poezie, citesti o pagina despre vedete. In loc sa citesti un paragraf de carte, gasesti o mie una de articole despre cancer, in loc sa iubim mai mult gasim mai multe motive de cearta, in loc sa cauti o poveste de viata, te pierzi in amanunte neimportante si in goluri sufletesti.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Asta se intampla pentru ca am devenit o societate superficiala si obisnuita sa avem informatii gata gandite , sa nu ne mai stresam noi cu intrebari grele, asa ca am ales calea usoara, luam de bun tot ce ni se ofera, pe principiul „crede si nu cerceta”. E mai usor sa intelegi o emisiune care promoveaza nulitati decat sa citesti un Dostoievski, iar omul se multumeste cu ce e mai usor, fara sa fie constient ca lipsa culturii duce la disparitia civilizatiei putin cate putin.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s