Respectă limba română!

        Observ tot mai des pe site-urile de socializare în special pe facebook că oamenii nu mai știu să scrie corect gramatical sau pur și simplu nu vor să mai scrie corect gramatical.

Articolul poate fi citit pe noul meu blog dând click aici.

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Respectă limba română!&8221;

 1. Pe sufletul meu ai fost cu acest articol. Am scris pe Facebook și chiar pe altă pagină, zeci de astfel de articole. Ba mai mult, am dat și explicații de ce se scrie „așa și nu așa „. Sincer, nu mi-a păsat de cei ” cârcotași ” deoarece au fost mult mai mulți cei care mi-ai mulțumit. Sfatul meu:.CONTINUĂ! Cu cât vom fi mai mulți cei care vorbim despre cât de important este să scriem sau să ne exprimăm corect din punct de vedere gramatical , cu atât vor dispărea cei care ” cârcotesc „. Eu , personal, îți mulțumesc pentru acest articol!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulțumesc! După ce am scris acest articol deja o doamnă pe facebook mi-a atras atenția că am uitat o literă la un cuvânt și am pus greșit o virgulă undeva. Mi-a zis să nu mă mai cred așa deștept. Eu mă refer doar la cei care nu respectă nicio regulă de gramatică pe facebook. De greșit toți greșim.

   Apreciază

   1. Nu știu cine este ” doamna ” și ce este. Probabil din profilul meu de Facebook și chiar din unele articole a reieșit profesia mea. Asta nu înseamnă că nu sunt OM , deci sunt supusă greșeli. Ceea ce nu pricep unii , ” cârcotașii ” , este că noi , aceștia care rugăm să fie respectata Limba română, o facem pentru că ne respectăm pe noi înșine și chiar pe domniile lor. Nu critică, nu scrie aceste articole doar de dragul de a ” râde ” de cineva pe la colțuri , părerea mea, ci pentru ai ajuta așa cum nou înșine am fost ajutați de alții sau de propria dorința de cunoaștere.
    Zic să nu vă obosiți cu astfel de ” supărări ” și să continuați.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s