TRUPA COMA NE ÎNDEAMNĂ SĂ SALVĂM PĂDURILE DIN ROMÂNIA! (INTERVIU)

        Trupa Coma, una dintre cele mai apreciate trupe rock de la noi din România și una dintre trupele mele preferate, a lansat un nou videoclip la piesa „Cel mai frumos loc de pe pământ”. Odată cu lansarea acestui videoclip, băieții promovează prin intermediul videoclipului lor și o campanie de salvare a pădurilor virgine din România.

Mai multe detalii despre videoclip, campanie, puteți citi în interviul pe care mi l-au acordat dând click aici.

Anunțuri

LA ȚIGĂNCI – MIRCEA ELIADE! (RECENZIE)

        Nuvelă fantastică „La țigănci” a lui Mircea Eliade, a fost scrisă în iunie 1959 la Paris și publicată în anul 1963 în volumul „Nuvele”, tipărit de Cercul de Studii „Destin” din Madrid. Nuvela a fost publicată pentru prima dată în România în ediția din septembrie 1967 a revistei „Secolul 20”, fiind inclusă apoi în volumul „La țigănci și alte povestiri”, tipărit în anul 1969 de Editura pentru literatură din București.

Recenzia poate fi citită dând click aici.

LA LIMITĂ – DIANA FARCA! (RECENZIE)

        „La limită” romanul Dianei Farca este primul scris de aceasta, iar „textul reprezintă o călătorie fascinantă în viețile celor puși față în față cu abandonul, care înlocuiesc suferința cu acceptarea” după cum a declarat chiar ea…

Vă invit să citiți recenzia cărții pe blogul celălalt, dând click aici.

IGOR GUZUN, AUTORUL CĂRȚII DE NEURO-PROZĂ „VINIL” – INTERVIU!

          Igor Guzun, autorul cărții de neuro-proză „VINIL”: „Oamenii, mai ales scriitorii, seamănă cu aparatele de cafea. Ca să oferim un produs aromat, trebuie să ne alimentăm cu cărți, emoții, experiențe”. Acesta s-a născut în satul Recea, din Republica Moldova la 12 septembrie 1968. Scriitorul este director al Agenției de PR și publicitate „URMA ta” din Chișinău, a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova, a lucrat timp de zece ani în presa scrisă pentru ziarul „Săptămână” și a fost profesor universitar la Facultatea de Jurnalism si Științe ale Comunicării, tot timp de 10 ani.

Interviul îl puteți citi dând click: aici.